Nem hivatalos oldal

Zsugorfólia egységcsomagok készítéséhez

zsugorfolia

Zsugorfólia

Vannak olyan termékek, amelyeket a legszívesebb egységcsomagolásban vásárolunk meg. Példának okáért, az ásványvíz ebbe a kategóriába tartozik. A hatos csomagon lévő zsugorfólia teszi lehetővé, hogy egyszerre több üveget is tudjunk mozgatni, szállítani.

Ez nagy könnyebbséget jelent nekünk a cipekedésnél is, illetve a spórolásra is lehetőséget nyújt. A kereskedőknek érdemes ellátogatniuk a shop.zalapack.hu weboldalra, ahonnan könnyen és gyorsan rendelhető zsugorfólia.

A polietilén alapanyagnak köszönhetően a rugalmasságára nem lehet panasz. A hőre lágyulást követően a fólia felveszi az ásványvizek alakját, majd megszilárdul. Csak erős tépés hatására szedhető szét, tehát nem kell attól tartani, hogy egy nem várt szakadás miatt szétgurulnak az üvegek. A zsugorfólia hatékony védelmet nyújt az ütődések és a karcolások ellen is.

A megvásárlása tekercses formában is lehetséges. Elsősorban azok járnak jó helyen, akik nagyobb mennyiségben akarják beszerezni. Szükség esetén egyedi méretek gyártása is szóba jöhet a weboldal segítségével.

Print Friendly, PDF & Email