Nem hivatalos oldal

Pszichológus párterápia

Hatásos a kognitív viselkedésterápia Budapest rendelőjében

Fontos a megfelelő mentális állapot

Fontos a megfelelő mentális állapot

Egy hirtelen betegség, baleset, támadás vagy természeti katasztrófa, mind-mind olyan traumatikus élmények, amelyek megzavarhatnak bennünket. Ezeknek az erős és zavaró érzéseket keltő helyzeteknek a feldolgozásában a Budapest pszichológus segíthet. Sokakat a család és a barátok is képesek átlendíteni a nehéz időszakon. Néhányan úgy tapasztalják, hogy azok az érzések, amelyeket egy trauma után tapasztalnak, kb. 1 hónap elteltével fokozatosan csökkennek.

Előfordulhat azonban, hogy az érzéseivel nem képes egyedül megbirkózni vagy azok túl régóta fennállnak. Valószínűleg érdemes segítségért fordulni a Budapest pszichológushoz, amennyiben senkivel sem oszthatja meg érzéseit, nem tudja kezelni azokat és úgy érzi, hogy elárasztja a szomorúság, a szorongás vagy az idegesség, ha rémálmai vannak és nem tud aludni; egyre inkább eltávolodik másoktól, túl sokat iszik, dohányzik vagy drogokat használ az érzéseivel való megküzdéshez. A Budapest pszichológus arra specializálódott, hogy segítsen a pácienseknek feldolgozni a trauma által kiváltott negatív érzéseket.

Olvasd tovább

A gyermekpszichológus Budapest területén is sok problémával szembesül

gyermekpszichológus Budapest

gyermekpszichológus Budapest

Az élet nem könnyű, nem kímél sem felnőttet, sem pedig gyereket. Sőt, az életük igen szorosan összefonódik, hiszen a szülők problémája kihatással van a gyerekek életére, de a gyerekekkel kapcsolatod bajok is megviselik a szülőket. A gyermekpszichológusnak Budapest vonatkozásában is ott segít, ahol csak tud. Vagyis, ahol már felmérték, hogy bizonyos problémák mellett már nem szabad elsiklani, hiszen maguktól nem jönnek helyre. Igen, attól, hogy nem beszélünk róla, attól még vannak bajok. Sőt, csak rosszabb lesz minden, ha az indulatok nem csitulnak. A gyerekeket megérteni amúgy is nehéz dolog. Hiszen a kicsik nem tudják még magukat teljesen vagy helyesen kifejezni. Olvasd tovább