Nem hivatalos oldal

Webáruház

Takarítás gurulós állványok segítségével

gurulós állványok

Gurulós állványok

A télikertek, aulák, nagy belmagasságú csarnokok, garázsok tisztán tartása nem egyszerű feladat. Ebben nyújtanak hatékony hátteret Layher megoldású állványok. Az ablakok, falak tisztításához, lámpák lemosásához és egyéb takarítási feladatokhoz nyújt biztonságos munkafelületet a gurulós állványok rendszere.

A modulok egymásra helyezésével, a magasság szükség szerint változtatható, a görgők pedig könnyen mozgatható állványt garantálnak. Az erős alumíniumötvözet stabil tartást biztosít, megelőzve ezzel az oldalirányú torzulásokat és az esetleges kilengéseket. Olvasd tovább

Hogyan válasszunk a Huawei Mate 20 Pro tokok közül?

Jól védik a telefont

Jól védik a telefont

A telefonos kiegészítők megválasztásánál először azt lényeges tudni, hogy pontosan milyen telefonnal rendelkezik az illető. Amennyiben nem biztos benne, hogy a Huawei Mate 20 Pro tokok között kellene keresgélnie vagy sem, akkor alkalmazza az alábbi trükköt és hamar ki fog derülni!

Minden telefonban ugyanis van egy olyan funkció, ahol megjelenik annak a pontos típusa. Navigáljon a beállítások, azon belül pedig a telefon névjegye opcióra és egyből rendelkezésére áll az információ!

Olvasd tovább

Jó sok mindentől meg tud védeni egy munkavédelmi cipő

Munkavédelmi cipő

Munkavédelmi cipő

A történelem folyamán rendkívül sok olyan kolosszális építkezést bonyolítottak le, aminek következtében emberek tucatjai haltak meg. Nyilván sok minden közrejátszott a magas emberáldozathoz, azonban legtöbbször a megfelelő munkakörülmények hiánya okozta a halálos munkabaleseteket. Napjainkban már a törvény szigorúan előírja, hogy minden építkezési munkaterületen megfelelő védőfelszerelést és ruházatot kell viselni. Amennyiben egy vállalat erre nem kötelezi az alkalmazottjait, büntetést róhatnak ki rá.

Azonban nemcsak amiatt kell védőöltözetet viselni a fizikai munkavégzés közben, mert a törvény azt előírja, hanem mindenekelőtt a saját épségünk és egészségünk érdekében. Ráadásul nem is csak abban az esetben, ha segédmunkásként vagy szakemberként dolgozunk egy munkahelyen. Ajánlott akkor is beszerezni és magunkra ölteni a védelmi öltözéket, ha otthon építünk, szerelünk vagy barkácsolunk valamit, hiszen a baj általában akkor következik be, amikor a legkevésbé számítunk rá. Olvasd tovább

KTM kerékpár a nyugatról hozott minőséggel

Strapabíró kerékpárok

Strapabíró kerékpárok

Az osztrákok tudnak bringát készíteni! Ezt a KTM kerékpár garantáltan igazolja, ugyanis Európa-szerte kedvelt modelljei strapabírók, tartósak, szépek és kényelmesek.

Bár a KTM előbb a sportmotorokkal robbant be a köztudatba, a motornál kínált és tapasztalt minőséget ráruházta a biciklikre is, így a jellegzetesen narancs-fekete színben pompázó vasparipa tényleg a legjobbak csapatába sorolható.

Olvasd tovább

A divatóra több mint egy kiegészítő

Karórák széles választéka

Karórák széles választéka

Az emberek imádják a kiegészítőket és egyre bátrabban viselik ezeket. A divatos táskán, trendi napszemüvegen és szép nyakláncon kívül, a divatóra is igen keresett kiegészítő.

Egy ilyen óra öltöztet, az egyszerűbb szetteket feldobja, ráadásul számtalan kivitelben elérhető. A hétköznapi lezser öltözékekhez lehet választani egy sportos típust, egy alkalmi szetthez pedig természetesen elegáns változatot. De vajon az ilyen eszköz nem több, mint egy stílusos kiegészítő?

Olvasd tovább

Csodás eredményt kreál a hajvégápoló

Ápolt, egészséges haj

Ápolt, egészséges haj

A nyári napsugarak kiszárították a fürtjeit és nem találta meg a megfelelő terméket, aminek a használatával a hajkoronája visszanyerheti a ragyogását?

A Brelil termékcsaládban elérhető hajvégápoló alapanyagai hozzájárulnak, hogy a roncsolódott hajszálak újra egészséges küllemet kapjanak. A termék használata nem igényel professzionális szaktudást és otthon is egyszerűen alkalmazható. Az árucikk már az online webshopok termékkínálatában is elérhető zsebbarát áron, így megspórolható a szalonok felkeresésére félretett összeg.

Olvasd tovább

Jóleső érzés infraszaunázni

Pihentető infraszauna

Pihentető infraszauna

Szaunázni nagyszerű dolog. Nem csoda, hogy olyan sokan választják ezt a tevékenységet, egy kis relaxálás, pihenés céljából. Már évezredek óta ismert az egészségre gyakorolt jótékony hatása.

Az infraszauna már a modern kor vívmánya, ami elfér szinte minden lakásban, de kiemelkedő részévé válik egy téli terasznak is. Az infraszaunában úgy érezhetjük magunkat, mintha napfürdőznénk, hiszen ugyanolya sugarak érik a testünket közben.

Olvasd tovább

Baumit a tökéletes eredményért

Festékek egész arzenálja

Festékek egész arzenálja

Akár festő, akár burkoló vagy bármiféle más kőművesmunkáról van szó, a magas minőségű anyagok használata nélkülözhetetlen, a tökéletes eredmény elérése érdekében.

Ezért a szakemberek legtöbbje a Baumit termékek mellett dönt. A felsorolt munkálatok a leggyakoribbak a lakásfelújítások esetében, így különösen fontos a felhasznált anyagok minősége. Nem minden évben szánjuk rá magunkat és a pénzünket az otthonunk rendbetételére, felújítására, úgyhogy az összetevőkön nem szabad spórolni!

Olvasd tovább

Az autós kamera felvételei nagyon hasznosak

Fejlett autós kamerák

Fejlett autós kamerák

Napjainkban már a hétköznapi tennivalónk közé sorolhatjuk az élményeink és gondolataink megosztását a családunkkal, barátainkkal és az egész világgal. Az autós kamera használata ezért is válik egyre fontosabbá és közkedveltté, de ennek vannak biztonsági okai is.

Miért mondhatjuk ezt? Ha az utazásaink során a kamera mindent rögzít, akkor a szép élmények mellett, az esetleges szabálytalanságokat is felveszi, ezáltal visszanézhetővé válnak a balesetek részletei és mindaz ami úttesten történik.

Olvasd tovább

Egyedi kivitelezésű 3D kirakó

Ötletes puzzle

Ötletes puzzle

A kicsik nagyon jól boldogulnak a különböző puzzle kirakósokkal, ügyesen megoldják a feladatot, aztán pedig büszkén mutatják a szüleiknek a művüket.

Hát akkor, hogyne lenne számukra hatalmas sikerélmény a 3D kirakó megoldása! Igen, már ilyen is van, hiszen a Wrebbit kanadai gyártó megalkotta az egyedi kivitelezésű puzzle gyűjteményeket, új távlatokat nyitva ezzel a játékpiacon. Ezek kialakításban és méretben is eltérnek a gyerekek által jól ismert típusoktól.

Olvasd tovább