Nem hivatalos oldal

Webáruház

Információk a vonalkódolvasó témában

vonalkódolvasó

Vonalkódolvasó

Már néhány cikkünkben is taglaltuk a most is tárgyalt témát. Ez pedig a vonalkódolvasó és minden olyan ezzel kapcsolatos tudnivaló körbejárása, amit tudni lehet róla. Ez tulajdonképpen egy forradalmi újdonságtartalommal bíró találmány.

Az alapelv, ami alapján működik a dolog nem más, minthogy ez a berendezés leolvassa a minden esetben fekete és fehér színkombinációból álló kódot. Ezen információkat átalakítja szöveggé, tehát kvázi azonosítja az információt és további felhasználásra alkalmazhatóvá teszi számunkra. Olvasd tovább

Mik a kereskedelmi klíma előnyei?

kereskedelmi klíma

A kereskedelmi klíma számtalan előnnyel rendelkeznek, így ha vásárlásra kerül a sor, akkor érdemes mellette dönteni. Az egyenletes léghűtésnek köszönhetően, komfortosabbá teszi a mindennapokat. Mivel a kereskedelmi klíma nagyobb légterű helyiségeket is képes egyenletesen hűteni, így nem kell egyszerre több klímát vásárolni ahhoz, hogy nyáron is kellemes környezetben dolgozhasson. A Cascade klíma portálra kattintva, széles kereskedelmi klíma kínálat áll a rendelkezésére. Érdemes átlapozni a kazettás klímakészülék típusokat, amelyek hőszivattyú segítségével, maximális hatékonysággal működnek. Hőcserélője huzagolt rézcsőből készült.
Olvasd tovább

Első osztályú gyapjú fonal

gyapjú fonal

Gyapjú fonal

Aki szeret a szabadidejében kötni vagy horgolni, annak fontos, hogy kedvező áron szerezze be a szükséges fonalakat. A legvékonyabbtól a legvastagabbig, széles választékból válogathat webáruházunkban, amennyiben első osztályú gyapjú fonal után kutat.

Az alpakka, merinó és egyéb gyapjú fonal mellett, természetesen kevert összetételű szálakat is talál, nem beszélve a moher és selyem változatokról, amelyekből remek pulóverek készülhetnek. Oldalunkon nemcsak a szál összetétele, hanem szín, vastagság szerint is válogathat. Olvasd tovább

Arccal a strandszezon felé!

strandszezon

Reklámajándék strandszezon idejére

A nyár közepén tartunk. A strandok nyitva vannak és a Balaton, illetve a tavak vize is alkalmas a gondtalan lubickolásra. A strandszezon kezdetére rendszerint már megvannak azok a dolgok, amelyeket magunkkal viszünk a vízpartra. Évről-évre mindenki előveszi ezeket a nyári holmikat, ezt érdemes kihasználnunk a reklámpiac területén is.

Nemcsak a gyermekeknek van kedvencük a strandeszközök között, hanem a felnőtteknek is. Egyre népszerűbbek a vízálló tokok, amelyekkel nyugodtan nekivághatunk a strandszezonnak. A strandokon a vízálló tokok nélkülözhetetlenek, hiszen elkerülhetetlen, hogy víz érje a telefonokat. Olvasd tovább

A kézműves szappan hozzájárul a bőr megújulásához

Minőségi szappanok széles választéka

Minőségi szappanok széles választéka

Az érzékeny, problémás bőr mindennapi ápolással és figyelmesen megválogatott termékekkel újra ragyogóvá varázsolható. A pattanások megszüntetésére remek opció a kézműves szappan, ami nem tartalmaz iparilag előállított anyagokat.

A gondosan összeválogatott természetes alapanyagokból készült árucikk napi rendszerességgel alkalmazható a pici gyermekek, a tinik és a felnőttek arcán egyaránt. A színezékektől mentes tisztálkodó szer összetevőit növényi olajokból, préselés által nyerik ki.

Olvasd tovább

Vízlágyító minden háztartásba

Vízlágyító a mosógép védelméért

Vízlágyító a mosógép védelméért

A vízkő nemcsak az üvegpoharakon mutat nagyon csúnyán, hanem bizony a vízzel érintkező háztartási gépeket is gyorsan megrongálja. A hatékony vízlágyító segítségével azonban megfeledkezhetünk erről a problémáról. Sokszor halljuk azt a rádióban, TV-ben, hogy Magyarországon nagy általánosságban kemény a víz, így minden háztartás érintett ebben a dologban.

Amellett, hogy a mosógép vagy mosogatógép hamar meghibásodik, vagy nem lesz kifogástalan csillogású az edény, a vízkő nagyban befolyásolja a mosószerek mosási hatékonyságát is. Olvasd tovább

A fürdőszoba kiegészítők kiemelkedő szerepe

fürdőszobai kiegészítők

Fürdőszobai kiegészítők

Sokan nem fordítanak kellő figyelmet a fürdőszoba kialakítására, pedig ha belegondolunk, akkor a napjaink jelentős részét ebben a helyiségben töltjük. Itt kezdjük a reggelt és este is a mellékhelyiség az utolsó, amit felkeresünk lefekvés előtt, ráadásul nappal is többször betérünk ide.

Éppen ezért nemcsak a szaniterek és a falburkolat játszik fontos szerepet, hanem a fürdőszoba kiegészítők is, hiszen a kellemes hangulatért leginkább ezek a felelősek. Persze a szép kád és mosdókagyló is sokat dobhat a megjelenésen, de a fürdőszoba kiegészítők nélkül túl steril és komor lenne a tisztálkodásra alkalmas hely, tehát fontos, hogy ezeket is jól megválogassuk. Olvasd tovább

Az AnyCast alkalmazása megkönnyíti a filmnézést

Minden TV-ból lehet okostévé

Minden TV-ból lehet okostévé

A közösen végzett tevékenységek minden alaklommal picit jobban összekovácsolják az embereket, legyen szó a családról vagy a baráti társaságról egyaránt. Ennek érdekében jó ötlet minél több, közösen végzett programot összeállítani.

Az AnyCast használatával remekül kivetíthető a megnézni kívánt film vagy a nyaralás során készült fényképek, a televízió készüléken keresztül. A gyártmány használatával gond nélkül összekapcsolható az okostelefon vagy a laptop a tévékészülékkel, így többé nem okoznak bosszúságot a szanaszét heverő kábelek.

Olvasd tovább

Champagne, a legmagasabb nívót képviselő pezsgő

champagne

Champagne

A pezsgő az ünnepek, ünnepélyek elmaradhatatlan itala, de nem mindegy, hogy melyik változata kerül a poharakba. Sajnos vannak nagyon silány minőségű variánsok is, amelyeknek szinte köze sincs az eredeti francia italokhoz, ezeket érdemes kerülni.

Ha pedig igazán nívós nedűt kortyolgatna, akkor döntsön egy igazi champagne mellett! Ezeket úgy ismerheti fel, hogy származási helyként Champagne térsége kell legyen feltűntetve rajtuk, ugyanis csak azok a termékek viselhetik ezt a nevet, amelyek itt készülnek. Minden más csak pezsgőként emlegethető, így elég egyszerű megtalálni a minőségi termékeket. Olvasd tovább