Nem hivatalos oldal

Nincs kategorizálva

Announcement: Új kinézet

Az új kinézet tesztüzemmódban működik, így a napokban még kisebb hibák léphetnek fel.

Nézd élőben a Harry Potter eseményeket magyarul! Hallgasd élőben a Potterfigyelőt, és kapcsolódj be a műsorba.

A támogatóinknak köszönhetően tudjuk weboldalunkat működtetni, újdonságokat készíteni, vagy versenyt szervezni. Köszönjük szépen a segítséget! Ha Ön is szeretne minket támogatni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Újdonságokkal felszerelt kétcsöves mobil klíma

A Trotec mobil klíma teljesítményének köszönhetően, szinte azonnal képes lehűteni egy nagyobb méretű szobát is, hogy az a meleg nyári napokon is kellemesen élvezhető legyen. Lamellái állíthatóak, így tetszés szerint lehet pozícionálni. Az ilyen típusú kétcsöves mobil klíma innovatív technológiájának köszönhetően, számtalan előnnyel bír. Jobban oszlatja el a levegőt, gyorsabban reagál a hőmérsékletváltozásra és alacsonyabb energiafelhasználással rendelkezik, mint a hagyományos egycsöves modell.
Olvasd tovább

Egyszerűen lenyűgöző a holland kerékpár

holland kerékpár

holland kerékpár

Senki sem szeretne nagyobb összegeket kiadni, ezért elég sokan keresnek árleszállításokat. Bármilyen termékről is legyen szó, a legtöbb esetben lehet kapni valamennyi kedvezményt. Például mindenkinek elérhető a kerékpár akció, aki feltétlenül ragaszkodik a kedvezőbb árú berendezésekért. Amennyiben szívesen összehasonlítaná az árakat, de nincs kedve kimozdulni a lakásból, akkor látogasson el az online webáruházakba! Itt megtekintheti a különböző termékeket, illetve azoknak a költségeit, mindezt kényelmesen a saját otthonából. Csupán kattintásokat kell végeznie és rájöhet, hogy melyik kerékpár akcióval érdemes foglalkozni. Több terméket és több weboldalt is össze tud vetni, ráadásul úgy, hogy még csak nem is kellett kitegye a lábát az otthonából. Ami a vásárlást illeti, nyugodtan megrendelheti a kinézett terméket, amit a futárszolgálat idővel házhoz szállít. Igazán megéri élni az internetes vásárlás előnyeivel. Olvasd tovább

Női bőr pénztárca ismert gyártótól

Női bőr pénztárca

A hölgyek minden esetben nagyon jó ízléssel választják ki a különböző kiegészítőket. A pénztárcát például mindig a táska színéhez és stílusához igazítják. Nem mellékes a női bőr pénztárca márkája sem, hogy milyen gyártó terméke. Kiváló pénztárca márkákat sorakoztat fel a penztarca-store.hu webáruház, a felhozatalban biztosan minden hölgy megtalálja a neki valót. Csak néhányat említünk meg a gyártók közül, a teljesség igénye nélkül: Fairy, Giudi, Jennifer Jones, Pierre Cardin, Wild, Swarovski, Rialto, Samsonite, Gino Valentini stb.

Valódi bőrből készült termékek ezek, amelyek sok-sok éven keresztül kiszolgálják a tulajdonosaikat. Szépek is, hiszen számtalan színben, méretben, formában választhatóak. Az árakról tudni kell, hogy kedvezőek, sőt, sok olyan női bőr pénztárca található meg a palettán, amelyeket árleszállítás útján lehet megvásárolni. Olvasd tovább

Frankó Gastroyal vélemények.

gastroyal vélemények

Blogolni manapság már legalább olyan könnyű, mint Facebook-bejegyzést létrehozni; nem is csoda az, ha a részleges anonimitás miatt (mert bár ott lehet a név, de nincs ott egy teljes profil) sokan választják a nyilvánosság ezen formáját. Egyes blogokon a Gastroyal vélemények is megjelentek már, hiszen a bloggerek is rendelnek a cégtől ételt; s ha már rendelnek, akkor a Gastroyal tapasztalatok is megoszthatóak mindenkivel, nemde? Mefi (avagy Nádai Gábor) esetében a fókuszban nem a Gastroyal fogyokúra étlap volt, hanem a cég házias ízei, ennek megfelelően a blogján nincsenek paleo vélemények, nincsen Turbó diéta vélemény, nincs Zsírégető menü vélemény, nincsen semmilyen meglátás a Kannibál étrendről. 

Olvasd tovább

Nem minden tapéta ár lesz magas.

tapéta ár

Szerencsére (vagy nem, de) a tapéták újra reneszánszukat élik, így nem kell annak sem festett falakkal beérnie, aki korábban még úgy gondolkodott, hogy a tapétáknak nincsen helyük egy lakásban. S mivel a dekor tapéta ár egyáltalán nem megfizethetetlen, így egyre többen gondolkodnak el ilyen tapéta beszerzésén – mondjuk innen: http://artisdesign.hu/tapeta Mert lehet ugyan a tapéta OBI, DIEGO, Praktiker áruházaiból származó is, az a személy, aki megfelelő tapéta minták után kutat, méghozzá igényes kivitelben, annak az ARTIS DESIGN Lakberendezési Üzletben érdemes körülnézni!

Olvasd tovább

Itt van a méhkenyér!

Méhkenyér

A kenyeret mindenki ismeri; sőt azt is, hogy a sört nem egy helyen folyékony kenyérnek szokás nevezni. De vajon hallott-e már arról, hogy létezik egy olyan szuperélemiszer, melynek az a neve, hogy méhkenyér (s amely itt rendelhető meg: http://natker.hu/products/7/mehpempo-es-mehkenyer)? Ha érdeklik Önt azok a vélemények, melyek alapján el tudja dönteni, hogy kell-e Önnek a Perga vagy sem, akkor nézzen szét az interneten! Megannyi fórum foglalkozik azzal, hogy ott összefoglalják, mi mindennek a kezelésére is alkalmas ez a fajta kenyér: vastagbél tisztítása, kemoterápia, sugárkezelés mellékhatásainak enyhítése, influenza, hiánybetegségek kialakulásának megelőzése, gyulladáscsökkentés stb. 

Olvasd tovább

Takarékos LED izzó.

led izzó

Aki energiatakarékosan gondolkodik, az nem vásárol meg olyan termékeket, melyek indokolatlanul sok energiát fogyasztanak el működés közben. Egy régi televízió, egy öreg hűtőgép nagyon sokat kér „enni”, kiváltképpen egy új masinához képest. Egy LED izzó esetében is jelentős mennyiségű áramot lehet megspórolni, így érdemes minden hagyományos égőt LED-es kivitelűre cserélni! (Például itt: https://ipari-led.hu/ledizzo) A LED izzók autóba történő beszerelése is teljesen elfogadott metódus, hiszen a LED izzók fényereje simán hozni tudja a normál égőknél tapasztalt mértéket – a fogyasztás tizedével, ami nagyon impresszív! 

Olvasd tovább

Oszloptartó többféle változatban

Minőségi szerszámok

Amikor felújításra készülünk, akkor minden apróságra oda kell figyelnünk. Hogyha a kertet szeretnénk hangulatosabbá változtatni, akkor valószínűleg jó szolgálatot tesz az oszloptartó. Ezekből találunk betonozható és állítható változatokat is, amelyek rozsdamentes acélból készülnek.

Nagy szerepük van abban, hogy sokáig tökéletesen álljon az így elkészült építmény. Ezeknek köszönhetően a faanyag nem fog érintkezni a talajjal és nem fogja tönkretenni a nedvesség, nem kezd el korhadni.

Olvasd tovább

Kitűnő esküvő helyszín Budapest esetében a Trófea!

esküvő helyszín Budapest

esküvő helyszín Budapest

Amikor két ember örökre összköti az életét egymással, akkor az a kötelék elméletileg valóban örökre köttetik; más kérdés, hogy ez nagyon sokszor ennél lényegesen rövidebb lesz. Nos, ha Önnek esküvő helyszín Budapest városában jó helyen kéne, mely egyúttal nem is túl drága, akkor irány a Trófea! Itt érdeklődhet: http://www.trofea.hu/eskuvo-helyszin-budapest Ez az esküvő helyszín Budapest esetében azért más, mint a többi, mert itt eleve olyan helyről, olyan étteremről van szó, ahol a rendes, normál vendég is annyit ehet, amennyit csak akar! Egy lakodalom esetében is furcsán veszi ki az magát, 

Olvasd tovább