Nem hivatalos oldal

Számítógéphez csatlakoztatható anemométer

Pontos műszerek kedvező áron

Pontos műszerek kedvező áron

Manapság már rengeteg precíz műszer áll a szakemberek rendelkezésére, így a pontos méréseknek köszönhetően, még tökéletesebb lesz a végeredmény, mint eddig. Sokkal egyszerűbbé válnak bizonyos munkafolyamatok és bizonyos berendezések hatékonysága is növelhető az anemométer használatával.

Az lpv.hu webáruházban kapható Trotec anemométer számos gyakorlati előnnyel rendelkezik, ami lényegesen könnyebbé és praktikusabbá teszi a használatát, más alapmodellekkel ellentétben.

A modern mikroprocesszoros technológiának köszönhetően, tökéletesen pontos adatokat kaphatunk a légáramlással kapcsolatban. USB porttal rendelkezik, azért a számítógéphez csatlakoztatva, valós idejű adatokat kaphatunk és jegyezhetünk fel az anemométer segítségével. A kijelző rossz fényviszonyok között is tisztán látható.

A légáramlás mérés mellett, alkalmas a nyomás mérésére is a klíma és szellőzés technika területén. Az lpv.hu weboldalon további technikai adatok találhatóak a Trotec TA400 anemométerrel kapcsolatban, ami minden szakember hasznára válhat a bonyolult munkák alkalmával.

Print Friendly, PDF & Email