Nem hivatalos oldal

Munkáskesztyű minden eshetőségre

munkáskesztyű

Munkáskesztyű

A kezek védelme létfontosságú munka közben. Annyi sérülés érheti, hogy azt szinte fel sem lehet sorolni. Nem vitás, hogy számos foglalkozásban elengedhetetlen a megfelelő munkáskesztyű. Szerencsére manapság már a gyártók csaknem minden eshetőségre felkészített termékekkel igyekszenek a legmagasabb védelmet nyújtani a dolgozók kezeinek.

Célszerű a tevékenységi területünknek megfelelően választani kesztyűt. Aki fokozott mechanikai sérülés veszélyének van kitéve, annak jó választás lehet az átszúrás elleni vagy a vágásbiztos munkáskesztyű beszerzése. Természetesen azoknak sincs semmi okuk az aggodalomra, akik szélsőséges hőmérsékletekkel vagy vegyszerekkel találkoznak munka közben, mivel nekik ott vannak a hideg és hő elleni vagy vegyi védőkesztyűk.

A munkáskesztyű ugyanakkor nemcsak a munkahelyen tesz jó szolgálatot, mert otthon, a ház körüli teendők végzése közben is hasznos. A megbízható minőség és a bő kínálat érdekében, keresse fel a netpolc.hu webáruházat, ahol nagyon sokféle termék között lehet válogatni.

Print Friendly, PDF & Email