Nem hivatalos oldal

Hazánkban is hódít a WOK edény

WOK edény

WOK edény

Bizonyos ételkülönlegességek elkészítéséhez olyan sajátos eszközre van szükségünk, ami gyakran hiányzik a tradicionális konyhák szekrényeiből. Természetesen van rá lehetőség, hogy pótoljuk, csak tudni kell honnan érdemes beszerezni. A főként Keleten használt WOK edény jelentőségét az elmúlt néhány évben felfedezték az európai térségben is.

Sajátos formavilága és a benne rejlő potenciál közösen teremtette meg erre az igényt. Ne higgyük, hogy csak a külföldi finomságok alkothatóak meg benne, mert a hazai ízek szerelmesi ugyanúgy kiaknázhatják a WOK edény páratlan mivoltát. A belső része a gömb keresztmetszetét juttatja eszünkbe. Lehetőség adódik benne párolni, gőzölni, olajban sütni.

A formájából adódóan, az alsó részben egyedi hőmérsékleti viszonyok fognak uralkodni, mindez minimális energia befektetés mellett történik. Létezik extrém méretekkel büszkélkedő WOK edény is a kereskedelemben, de ezt főként nagy étteremláncok konyhájában találhatjuk meg, hiszen itt van rá igény. Ha otthonra akarunk vásárolni egy ilyet, akkor keressük fel az edenyshop.hu oldalt ezen cél érdekében!

Print Friendly, PDF & Email