Nem hivatalos oldal

Janklovics ügyvéd segít

Janklovics ugyved

Janklovics ügyvéd

Nincs könnyű helyzetben, ha a rendőrök ittas vezetésen kapták. Valószínűleg ebben az esetben még a helyszínen elvették a jogosítványát, illetve további megpróbáltatások várnak Önre.

Azt ajánljuk, hogy készüljön fel a procedúrára a janklovics.com segítségével! Innen megtudhatja, hogy mire kell ügyelnie, ha az a célja, hogy a lehető legkisebb büntetést kapja. Janklovics Ádám szerint sokat nyom a latban, hogy mennyi alkohol volt a szervezetében az ellenőrzéskor.

A janklovics.com oldalon található információk alapján pénzbüntetésre, illetve közmunkára is számíthat, ha bebizonyosodik az ittas vezetés ténye. Sajnos nem fogja megúszni ennyivel, ha ittas állapotban balesetet okozott.

Amennyiben a sértettnek 8 napon túl gyógyuló sérülése keletkezett, akkor elképzelhető, hogy Önt letöltendő börtönbüntetésre ítélik. Persze más a helyzet akkor, ha a baleset kizárólag a sértett hibájából következett be, Ön pedig akkor sem kerülhette volna el a bajt, ha józan lett volna. A janklovics.com oldalon további információkat talál ebben a témában.

Print Friendly, PDF & Email