Nem hivatalos oldal

Infraszauna – napsugarak karnyújtásnyira

infraszauna

Infraszauna

Csaljuk be a verőfényes napsütést egy kabinba és csukjuk magunkra az ajtót! Megtehetjük, hiszen a méltán közkedvelt infraszauna a napsugárzáshoz hasonlóan működik. Az infravörös sugarak felmelegítik előbb a testünket, majd a testünk felmelegíti a kabinban lévő levegőt.

Mivel a bőr mélyebb rétegeibe is közvetlenül eljut, a szervezet méregtelenítő folyamatai gyorsan beindulnak. Jelentős szerepe van a betegségek, fertőzések kialakulásának megakadályozásában, rendszeres infraszauna használattal erősödik a szervezetünk immunreakciója. Javul a közérzetünk, nyugodtabbá válik az éjszakai alvás, valamint kiválóan kezelhető általa a stressz, különböző idegrendszeri problémák, az asztma, a keringési panaszok és a vese elégtelenség is.

Betegen természetesen nem ajánlatos előzetes orvosi egyeztetés nélkül használni. A terhesség és a szoptatás ideje alatt is kerülendő az infraszauna használata, mivel a méreganyagok a magzat és az anyatejes baba szervezetébe is könnyen bekerülhetnek! Egyes esetekben láb- és padlósugárzókkal egészülnek ki az infraszaunák, így jótékony hatásai kiterjeszthetőek a láb és talpak reflexzónáira is.

Print Friendly, PDF & Email