Nem hivatalos oldal

Válasszon időtálló padlófestéket!

padlófesték

Padlófesték

Napjainkban az építkezési boltok széles választékot kínálnak az univerzális és különleges bevonatokból. Az anyagköltségek nagyon eltérőek, ezért nehéz a választás és a döntés, hogy érdemes-e takarékoskodni a vásárláskor vagy sem. A padlófesték és a felületkezelés számos más eszköze, amit az építőipar kínál nekünk, ezen okok miatt eltérő árakat kínál.

Az összetevők minőségétől, amivel a padlót bevonjuk, nemcsak a felület külső megjelenése, hanem a tartóssága és a mi egészségünk is függ. A megfelelően kiválasztott padlófesték antibakteriális védelmet biztosít a felületnek, megvédve azt a gombák és a penész kialakulásától.

Természetesen a bevonatnak biztonságosnak kell lennie, továbbá ellenállónak a mechanikai hatásokkal és a kopással szemben. Ezzel a feladattal jól megbirkóznak az olaj alapú készítmények, az alkid alapú zománcfestékek és a lakkok. Az alkid bázisú padlófestékek a vízes alapúakhoz viszonyítva, esztétikailag vonzóbbá teszik a felületet, de hosszabb ideig száradnak, erős szaguk van és kissé nehezebbek.

Print Friendly, PDF & Email