Nem hivatalos oldal

Takarítás gurulós állványok segítségével

gurulós állványok

Gurulós állványok

A télikertek, aulák, nagy belmagasságú csarnokok, garázsok tisztán tartása nem egyszerű feladat. Ebben nyújtanak hatékony hátteret Layher megoldású állványok. Az ablakok, falak tisztításához, lámpák lemosásához és egyéb takarítási feladatokhoz nyújt biztonságos munkafelületet a gurulós állványok rendszere.

A modulok egymásra helyezésével, a magasság szükség szerint változtatható, a görgők pedig könnyen mozgatható állványt garantálnak. Az erős alumíniumötvözet stabil tartást biztosít, megelőzve ezzel az oldalirányú torzulásokat és az esetleges kilengéseket.

A csúszásmentes felület, a bordázott lépcsők megfelelő tapadó felülettel rendelkeznek, így a takarítás közben esetlegesen lecsöppenő tisztítószerek vagy kiömlő folyadékok sem jelentenek balesetveszélyt.

A sokoldalúan felhasználható gurulós állványok felülete alkalmas a különböző tisztítószerek, takarító eszközök tárolására, ezzel is fokozva a produktivitást, csökkentve a felesleges ingázást. Könnyebb és hatékonyabb takarítás, gazdaságos megoldás, egyszerű használat!

Print Friendly, PDF & Email