Szakácskönyv a legjobb kenyér és finomság receptekkel
Idén, augusztus 20-án megjelent egy nagyszerű receptkönyv, Limara Péksége: Házi pékek alapkönyve címmel, Tóthné Libor Mária, makói házipék tollából. A szakácskönyv a kenyérsütésről és a finomságokról ad részletes, áttekinthető leírást a gyakorolt és kevésbé tapasztalt háziasszonyok számára. Mária mindenkire gondolt, ezért egy nagyon összetett alapkönyvvel ajándékozott meg. Ez a szakácskönyv Mária 2008-tól vezetett gasztroblogja és kitartó munkájának az eredménye.
A sokévi tapasztalat, a tudás, a türelem és a szeretet összessége a legcsodálatosabb módon nyilvánult meg egy könyv formájában. A 8 fejezetből álló remekmű első fejezete minden tudnivalót ismertet a kenyérsütésről, 12 lépéses felosztásban. A többi 7 fejezetet lapozva láthatjuk, hogy különlegesebbnél különlegesebb zsemle, kifli, fánk, kalács, sósság, édesség, pogácsa, Blundel tészta és perec recept kacsintgat ránk. Tóthné Libor Mária mindent megtett értünk, átadta az évek során összegyűjtött tudását egy csokorba. A szakácskönyv önmagáért beszél.