Szakácskönyv a legjobb kenyér és finomság receptekkel

Szakácskönyv a legjobb receptekkel
Szakácskönyv a legjobb receptekkel

Idén, augusztus 20-án megjelent egy nagyszerű receptkönyv, Limara Péksége: Házi pékek alapkönyve címmel, Tóthné Libor Mária, makói házipék tollából. A szakácskönyv a kenyérsütésről és a finomságokról ad részletes, áttekinthető leírást a gyakorolt és kevésbé tapasztalt háziasszonyok számára. Mária mindenkire gondolt, ezért egy nagyon összetett alapkönyvvel ajándékozott meg. Ez a szakácskönyv Mária 2008-tól vezetett gasztroblogja és kitartó munkájának az eredménye.

A sokévi tapasztalat, a tudás, a türelem és a szeretet összessége a legcsodálatosabb módon nyilvánult meg egy könyv formájában. A 8 fejezetből álló remekmű első fejezete minden tudnivalót ismertet a kenyérsütésről, 12 lépéses felosztásban. A többi 7 fejezetet lapozva láthatjuk, hogy különlegesebbnél különlegesebb zsemle, kifli, fánk, kalács, sósság, édesség, pogácsa, Blundel tészta és perec recept kacsintgat ránk. Tóthné Libor Mária mindent megtett értünk, átadta az évek során összegyűjtött tudását egy csokorba. A szakácskönyv önmagáért beszél.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás