Nem hivatalos oldal

Mire számítsunk az Euro nyelvvizsga feladatokkal kapcsolatban?

Hatékony nyelvtanulás

Hatékony nyelvtanulás

Modern világunkban a tudás maga a hatalom. Minél több nyelvet ismerünk és beszélünk, annál több ajtó áll előttünk nyitva. Ahhoz pedig, hogy kiderüljön mennyire birtokoljuk a szóban forgó nyelvet, az Euro nyelvvizsga feladatok kitöltésével jöhetünk rá.

A Behappy nyelviskola esetében, ha a tanuló és a tanár egyöntetűen úgy érzi, a nebuló készen áll a vizsgára, mellette pedig a próbanyelvvizsga is jól sikerült, magát a tényleges vízválasztó eseményt 10 hetes felkészülési időszak előzi meg.

Ez gyakorlatban heti 2 tantermi, illetve 2 írásbeli gyakorlati órát jelent, amelyeknek keretein belül a Behappy tanulói azokra a típus feladatokra koncentrálnak, amelyekkel nagy valószínűség szerint a vizsgán is találkoznak majd.

A tanárok segítségével a gyakorlatok a lehető leghatékonyabb módon kerülnek elvégzésre, így készítve fel a diákot az igazi próbatételre, az Euro nyelvvizsga feladatok bármelyikére. Érdekli a lehetőség? Szívesen mérettetné meg a tudását? További tájékoztatásért kattintson a fent elérhető linkre!

Print Friendly, PDF & Email