Nem hivatalos oldal

A Maya Banks könyvek szórakoztató sokszínűsége

Maya Banks könyvek

Az erotikus irodalom egyik legtermékenyebb és legismertebb alakja az amerikai Maya Banks, aki egy évtized alatt több mint ötven könyvet jelentett meg. A középkori skót szerelmi történetektől, a modern romantikus sztorikig már mindenről írt, ami a kategóriába belefér.

Sikerességét mi sem bizonyítja jobban annál, hogy a Maya Banks könyvek szinte pillanatok alatt elfogynak a könyvesboltok polcairól. Számos nyelvre lefordították az alkotásait, többek között magyarra is. Így az itthoni közönség is élvezheti a pikáns, romantikus és szórakoztató történeket.

Az írónő Texasban él családjával és elmondása szerint, az utazásai során gyűjti az ötleteket a következő könyvéhez. Hősei elképesztő kalandokba keverednek, így izgalmas olvasmányt jelentenek mindenkinek a Maya Banks könyvek.

Bár az erotikus irodalmi alkotások közé sorolják az írónő könyveit, de történeteibe sorra feltűnnek a krimikre és a történelmi regényekre jellemző elemek is. A kellemes kikapcsolódást ígérő Maya Banks könyvek az interneten is megvásárolhatóak.

Print Friendly, PDF & Email