Nem hivatalos oldal

KTM kerékpár a nyugatról hozott minőséggel

Strapabíró kerékpárok

Strapabíró kerékpárok

Az osztrákok tudnak bringát készíteni! Ezt a KTM kerékpár garantáltan igazolja, ugyanis Európa-szerte kedvelt modelljei strapabírók, tartósak, szépek és kényelmesek.

Bár a KTM előbb a sportmotorokkal robbant be a köztudatba, a motornál kínált és tapasztalt minőséget ráruházta a biciklikre is, így a jellegzetesen narancs-fekete színben pompázó vasparipa tényleg a legjobbak csapatába sorolható.

Webáruházunk széles KTM kerékpár kínálatot biztosít a vásárlóknak, valamint elérhetővé tette a szükséges kiegészítőket, alkatrészeket is, méghozzá eszméletlenül jó árakon. a városi, országúti, terep és trekking kerékpárok között férfi, nő és gyerek egyaránt talál megfelelőt. Minden teljes áron megrendelt KTM kerékpár esetében ingyenes kiszállítást biztosítunk.

A leárazott modellekkel pedig nemcsak spórolni lehet, hanem be tudja szerezni minden családtagjának a legkényelmesebb modelleket. Ha gyakran szeret kimozdulni, tekerni a szabadban, akkor javasoljuk, hogy vegyen autóhoz rögzíthető kerékpárszállítót, így még a külföldi nyaralásokra is elviheti a bringáját!

Print Friendly, PDF & Email