Nem hivatalos oldal

Információk a vonalkódolvasó témában

vonalkódolvasó

Vonalkódolvasó

Már néhány cikkünkben is taglaltuk a most is tárgyalt témát. Ez pedig a vonalkódolvasó és minden olyan ezzel kapcsolatos tudnivaló körbejárása, amit tudni lehet róla. Ez tulajdonképpen egy forradalmi újdonságtartalommal bíró találmány.

Az alapelv, ami alapján működik a dolog nem más, minthogy ez a berendezés leolvassa a minden esetben fekete és fehér színkombinációból álló kódot. Ezen információkat átalakítja szöveggé, tehát kvázi azonosítja az információt és további felhasználásra alkalmazhatóvá teszi számunkra. Ezáltal nagyságrendekkel nagyobb hatékonyság elérhető a működés adminisztrációjában, sokkal átláthatóbb lesz a készletgazdálkodás, így pedig behozhatatlan előnyre tehetünk szert a versenytársainkkal szemben.

A vonalkódolvasó tehát olyan berendezés, ami már-már nélkülözhetetlen és a nagy piaci versenyben nem megengedhető, hogy hiányozzon az eszköztárunkból. Mindenkinek azt javasoljuk, aki kapcsolatban van a készletgazdálkodással a gazdasági tevékenységei során, hogy szerezzen be egyet!

Print Friendly, PDF & Email