Nem hivatalos oldal

A foam roller tökéletes a relaxáláshoz

Foam roller

Ön is szeretne szert tenni egy olyan sporteszközre, amelyik több funkcióval rendelkezik és kis helyen is elfér? A foam roller, közismertebb nevén masszázs henger, pontosan a már említett kategóriába tartozik, hiszen 4 különböző bordázott masszírozó felülettel rendelkezik, amelyek a technológiának köszönhetően, különböző masszázsélményben részesítik a felhasználót.

A mai rohanó világban nagyon nehéz időt szakítani magunkra, a család és a munka mellett, viszont a nehéz, fárasztó nap vagy a kimerítő edzést követően, mindenkinek jólesne egy kis törődés, ami masszázs formájában valósulhat meg a legcélszerűbben. A foam roller pont ezért tökéletes választás, hiszen bárki az otthona kényelmében is élvezheti a wellness-hangulatot. A henger roppant strapabíró, ami zárt cellás felületének köszönhető, így sokáig megőrzi ruganyos formáját, nem deformálódik el könnyen. A felületek gyorsan és könnyen lecserélhetőek a tépőzár segítségével, így problémamentesen válogathat a különböző erősségű fokozatok között. Relaxáláshoz tökéletes, hiszen gyorsan ellazítja a fáradt izmokat.

A megerőltető edzést követően, mindnyájan tapasztalhattuk már a kellemetlen és kínzó izomlázat, ám a termék ennek a kínzó fájdalomnak az enyhítésében is a segítségünkre van. A TheraBand foam roller számos pozitív élettani hatással bír, többek között ellazítja a feszülő izmokat, nagyban serkenti a vérkeringést, rendszeres használatával pedig megelőzhetőek az ízületi problémák, sőt, hozzájárul az egyensúlyérzék és a koncentráció fejlesztéséhez is.

Print Friendly, PDF & Email