Nem hivatalos oldal

Első osztályú gyapjú fonal

gyapjú fonal

Gyapjú fonal

Aki szeret a szabadidejében kötni vagy horgolni, annak fontos, hogy kedvező áron szerezze be a szükséges fonalakat. A legvékonyabbtól a legvastagabbig, széles választékból válogathat webáruházunkban, amennyiben első osztályú gyapjú fonal után kutat.

Az alpakka, merinó és egyéb gyapjú fonal mellett, természetesen kevert összetételű szálakat is talál, nem beszélve a moher és selyem változatokról, amelyekből remek pulóverek készülhetnek. Oldalunkon nemcsak a szál összetétele, hanem szín, vastagság szerint is válogathat.

Egyediek a kézzel festet motringok is, érdemes kipróbálni azokat is. A sapkától kezdve egészen a zokniig, bármit egyedivé tehet velük. Ilyen tarka ruhákat és kiegészítőket garantáltan nem talál majd az üzletekben.

A kiváló minőségű és könnyen feldolgozható gyapjú fonal különféle vastagságú horgoló- és kötőtűvel dolgozható fel,de ezeket is könnyedén meg tudja rendelni a webboltunkból. A kiegészítők között tű szetteket, segédtűket és gombokat is talál. Rendeljen utánajárás és időveszteség nélkül!

Print Friendly, PDF & Email