Nem hivatalos oldal

Elegáns női ruha esküvőre, bálra

elegáns női ruha

Elegáns női ruha

A mindennapokban elég, ha egy praktikus és kényelmes ruhát öltünk magunkra, mert bevásárláshoz, ügyek intézéséhez ez tökéletesen megteszi. Viszont, amikor fontos alkalomra készülünk, gondolkozhatunk azon, hogy mit vegyünk fel, de a legtöbb esetben elegáns női ruha kerül megvételre.

Jeles eseményre szőke, magas hölgyeknek gyönyörűen áll az ekollekcio.hu webáruház kínálatában szereplő sötétkék színű, V kivágású olasz maxiruha kövekkel. Esküvőre, bálra tökéletes választást jelent, a V alakú kivágása tüllös és gyönyörűen nyújtja a nyakat. A mellrésze húzott, szivacsos, felső része kövekkel díszített, amelyek varrással lettek rárögzítve, így igazán tartósak. Rakott, lenge szoknyarésze légies anyagból és egy alsószoknyából áll, ami a kövek alól indul.

Egyszínű és gumis a háta, állítható hosszúságú pántokkal van ellátva, így többféle méretre is tökéletes lehet. 14 napos pénz visszafizetési garanciát adnak erre az elegáns női ruha modellre, rendelés után a házhozszállítása már akár másnapra és díjmentesen történik.

Print Friendly, PDF & Email