Nem hivatalos oldal

A Reisenthel táskák megkönnyítik a hétköznapokat

Reisenthel

Reisenthel

Bizonyára már Ön is járt úgy, hogy bevásárló lista alapján akart vásárolni, mégis a dupláját hozta el a megtervezett mennyiségeknek. Ilyenkor mindig jól jönne egy plusz szatyor, ami a nem várt termékvásárlások elszállítására hivatott. A Reisenthel német vállalat megoldotta ennek az akadálynak a kiküszöbölését, méghozzá a hatalmas, mintás, kényelmes és praktikus bevásárló kosarakkal, guruló kocsikkal.

Tartós és erős anyagból készült, vastag varrással ellátott, bevásárlásra hivatott mindegyik darab. Minden háziasszony életét megkönnyíti, hiszen könnyű emelni, tolni vagy húzni, valamint a csomagtartóban is hagyható a következő vásárlásig. A nagyik is kiélvezhetik a Reisenthel bevásárló táskák és kocsik előnyeit, hiszen nem kell cipekedniük a piacról hazafelé menet. Mindent, amit megvettek, kerekeken hazaguríthatnak.

A Reisenthel kocsik, kosarak és táskák megrendelhetőek a Táskagaléria webáruházban is, amit utánvétellel fizethet ki a kiszállítás pillanatában. További termékeink között táskákat, hátizsákokat, valamint bőröndöket is talál.

Print Friendly, PDF & Email