Nem hivatalos oldal

Könnyen megmenthető a karcos szélvédő

Sérült szélvédő

Mit tegyünk, hogyha már nagyon bosszantó kinézni az autó ablaküvegén? A felületén található sérülések miatt megtörik a fény, és kellemetlenné válik így az autóvezetés. A karcos szélvédő rossz állapota egy modern eljárás segítségével látványosan javítható, sok esetben teljesen helyreállítható. Ez attól függ, hogy milyen nagy a baj. A kisebb karcok nem fognak többé gondot jelenteni, hiszen a polírozás során nyomtalanul eltüntethetőek.

Ez csak akkor kezdhető el, hogyha a szakember a porba polírozás során úgy véli, érdemes alávetni ennek az egész ablaküveget. A karcos szélvédő felületéről el lehet tüntetni a keletkezett sérüléseket, amelyek a későbbiekben csak jobban elszaporodtak volna, és az is megtörténhet, hogy így teszik teljesen használhatatlanná az egészet. A túlságosan mélyen karcos szélvédő polírozása azonban csak felesleges pénzkidobás, mert az ilyen mértékű sérüléseket nem lehet teljesen nyomtalanul eltüntetni.

Ekkor tanácsos inkább egy vadonatúj szélvédőt beszerezni, mint kijavítani a régi hibáit. A szélvédő javítás Érd régiójában érhető el az autouvegek.hu csapatának hála. Természetesen, ez alatt nem csak a polírozást lehet érteni, hanem hatásos módszerük van a kőfelverődések eltüntetésére is. Így már biztosan nem kell aggódnunk amiatt, hogy a hidegben elpattanhat, ezért teljesen tönkremehet a szélvédőnk. Mert bizony ez biztosan be fog következni előbb-utóbb.

Ezeket a sérült pontokat mihamarabb speciális műgyanta keverékkel kell feltölteni, különben nedvesség fog beszivárogni, ezután az alacsony hőmérséklet miatt ez megfagy, és kettépattanhat az egész a feszültség hatására. A szélvédő javítás Érden megoldható, és ha időben igénybe vesszük, akkor nem kell a későbbiekben a nagyobb költségek miatt aggódnunk, amiket a további javítások vonnának maguk után. A szélvédő javítás Érd területén, de máshol is igénybe vehető, amennyiben szükségünk van rá, így Csepelen vagy Szigetszentmiklóson is elérhető az autouvegek.hu által megszokott, kifogástalan minőségben, gazdaságos áron. Ezért van az, hogy ennyire sokan választják ezt a módszert.

Print Friendly, PDF & Email