Nem hivatalos oldal

A gumis lepedő egy nagyszerű lehetőség

Gumis lepedő

Ez egy speciális vízhatlan termék, amely akár 25-30 cm magas matracra is helyezhető. A gumis lepedő fekvőfelülete bőrbarát frottírból készül. Alja 100%-ban vízhatlan speciális gumi. Különleges összetétele van, így 95 Celsius-fokos mosásra is be tudja tenni.

Biztosítja a higiénikus környezetet, mivel védelmet nyújt a baktériumok és a poratkák ellen, megakadályozza az allergia kialakulását. Felhasználása ideális a szállodákban, a kórházakban, a házi betegápolásban, valamint nem utolsósorban a háztartásokban. A felnőtteknek és a gyerekeknek egyaránt kitűnő választás lesz arra a célra, hogy kényelmes pihenést garantáljon és védje az ágybetéteiket.

A gumis lepedő többféle színben és méretben vásárolható meg igény szerint. Jól szellőzik, így biztosítja a tökéletes belső légmozgást, ezáltal a baktériumok nem fognak elszaporodni. Mint már kiderült, rengeteg előnye van, amelyek miatt érdemes beszerezni egy vagy több darabot. A gumis lepedő segítségével megóvja matracát, így annak élettartama többszörösére nőhet.

Print Friendly, PDF & Email