Nem hivatalos oldal

Felnőttbarát szálloda Egerben is található

Ha új szemszögből ismerné meg Eger belvárosát, akkor ezen az oldalon szállást foglalhat egy felnőttbarát szállodában.

Minden pár vágya egy gyermek, aki bearanyozza a hétköznapokat, valamint vidámságot hoz az életükbe. Viszont néha muszáj kettesben is lenniük a szülőknek, lurkó nélkül, hogy a pihenés garantált lehessen. Ha új szemszögből ismerné meg Eger belvárosát, akkor ezen az oldalon szállást foglalhat egy felnőttbarát szállodában. A gyerekbarát hotelekről biztosan sokat lehet hallani, hiszen a legtöbb szálloda fogad kicsiket is.

Azonban léteznek olyan kivételek is, ahová 14 éven aluli gyermekeket nem engednek be. A legtöbb esetben, amikor két felnőtt, vagy házaspár, esetleg néhány üzletember ellátogat egy szállodába, akkor nem a gyermekzsivajt szeretné hallgatni. Az Erla Villában garantáltan tud majd pihenni, hiszen nem kell hangos lurkókra ébrednie, az esti vacsora elfogyasztása közben sem kell nyűgös gyermekekkel foglalkoznia. Továbbá, a wellness részlegben visítást és a vízbe történő ugrálást sem kell eltűrnie.

A felnőttbarát szálloda minden kényelmi szempontnak megfelel, ráadásul minden szoba a luxus és elegancia érzését kelti. Ezen kívül attól sem kell félnie, hogy a szomszéd szobából futkározó lábdobogás fogja felzavarni a legmélyebb álmából. Sokan azért nem szeretnek az ünnepek alatt hotelekbe járni, főleg fiatal párok, mert a családos szülők a kicsikre minden ráhagynak, mondván, hogy hadd szórakozzanak és futkározzanak. Azonban a pihenés így a gyermektelen pároknak lehetetlen. Az Erla Villában szerencsére minden a pihenést és a relaxációt szolgálja.

A félpanziós ellátásnál is csak olyan ételek kerülnek felszolgálásra, amelyeket a felnőtteknek gyakran hiányolnak. A tejbegríz egyáltalán nem szerepel a szálloda repertoárjában. Az ár, amit egyetlen éjszakára kifizet, garantálja a meghittséget és a csöndet. Ha szeretne a kedvesével elmenekülni a stresszes és fárasztó hétköznapokból, akkor az Erla Villa tökéletes választás. A hotelben nem fogja majd kellemetlenül érezni magát, ha egy kis romantikázásra vágyik, hiszen a legtöbb pár is azért érkezik a villába, hogy kettesben lehessen.

Print Friendly, PDF & Email