Nem hivatalos oldal

Nagyszerű kikapcsolódás a New York puzzle

New York látképe

New York látképe

Játék közben rengeteget fejlődnek a gyerekek. A játszva tanulás rendkívül hasznosnak számít manapság. Szükség van olyan fejlesztő elfoglaltságra, ami elszakítja a lurkókat a képernyő elől.

Ilyen például a New York puzzle. Első hallásra nem hallatszik valami izgalmasnak összeilleszteni az apró darabokat, míg végül megkapjuk egy felhőkarcoló képét, azonban a New York puzzle ennél sokkal különlegesebb szórakozást tartogat, ami garantáltan órákon keresztül le fogja kötni a kicsik figyelmét.

A New York puzzle igazi 3D mókát kínál, ami rendkívül látványos végeredményt ad. Akár többféle változat is beszerezhető, amiből végül kialakítható egy nagy egész, hiszen ezek a darabok végül összeilleszthetőek. Így megkapjuk New York puzzle segítségével a város látképének ismertebb épületeit és negyedeit.

A kicsik ennyire egyszerűen tanulhatnak játszva, miközben szembesülnek azzal a ténnyel, hogy alkotni öröm. Az ehhez hasonló minőségi játékok verhetetlen áron vannak jelen az S-Color webáruház kínálatában.

Print Friendly, PDF & Email