Nem hivatalos oldal

Zuhany csaptelepek színes választéka

Zuhany csaptelep

Amennyiben már megvásárolta a zuhanykabint vagy kádat, és az utolsó simításokat végzi fürdőszobájában, szüksége lehet még néhány kiegészítőre. A zuhany csaptelep egy nélkülözhetetlen kellék, hiszen enélkül esélytelen a tisztálkodás. Tekintse meg a Csapuniverzum webáruház színes kínálatát, ahol számos eltérő stílusú és funkciójú darab közül válogathat.

Egyes típusok akár 5 különböző funkció ellátására is képesek, mint például a fejzuhany vagy a beépített termosztát által nyújtott kényeztetések. Ennek fő előnye, hogy a víz hőmérséklete folyamatosan az előre beállított hőfokon marad, nem ingadozhat hideg és meleg között, így a zuhanyzás kellemessé válik.

Ezek a magyar, cseh és osztrák gyártmányú termékek kiállják az idő próbáját, és hosszú távon képesek feladatuk ellátására. Egyaránt találhatunk falra és kádra szerelhető zuhany csaptelepeket is, melyek között akad olyan darab, melyet teleszkópos tartóval láttak el. Ennek köszönhetően, könnyedén állítható a magasság után, így kényelmesebbé varázsolhatja a mindennapos zuhanyzást.

Print Friendly, PDF & Email