Nem hivatalos oldal

A szivattyú legjobb barátja az úszókapcsoló

Úszókapcsoló

Rengeteg kertes háznál a vízellátást kútból nyerik ki, szivattyú alkalmazásával. Ha egyéb zárt tartályból vagy ciszternából nyeri a vizet, mindenképp ajánlott az úszókapcsoló használata. Több hasznos feladatot ellát, amivel megkönnyíti a tulajdonos és a berendezés működését. Először is megvédi a szivattyút, hogy még véletlenül se induljon be, amikor a tartály kiürült.

Beállítható, hogy egy adott mennyiségnél többet ne nyerjen ki a gépezet, valamint a bekötés szerint kiüríti és feltölti a tárolót. Az úszókapcsolót felhasználhatja szennyvíznél, sűrű valamint törmelékeket tartalmazó folyadékoknál, sőt, savas, lúgos oldatokban egyaránt. Ami az utóbbit illeti, a legtöbb darab 10%-os koncentrációig ellenáll.

A termék polipropilénből készül és vízhatlanul van lezárva. Több mint 1 méteres mélységben is képes üzemelni, -10 °C és 60 °C között. Az úszókapcsoló számos modellel rendelkezik, ezért kiválaszthatja az igényeinek a megfelelőt. A szivattyuwebaruhaz.hu oldalon megtalálja az otthoni vízellátásához szükséges darabot, sőt, még kedvezmények is várják!

Print Friendly, PDF & Email