Nem hivatalos oldal

Pesto Hostel három- vagy négyágyas szobával

Pesto Hostel

Pesto Hostel

Ha egy minőségi szállást keres az ötödik kerületben, akkor lehet, hogy megtalálta a számítását! A Veres Pálné utcában található Pesto Hostelben három- és négyágyas szobák közül választhat. Itt biztosan nem lesz tumultus a kis alapterületnek köszönhetően.

A http://pesto.insta-hostel.com/ oldalon azt is megtudhatja, hogy a hely abban az esetben jelent jó választást, ha éjjel elsősorban aludni szeretne. Itt nem lehet bulikat szervezni, azonban nincsen messze a bulinegyed, ezért bármikor nekivághat az éjszakának.

Mivel nincsen kijárási korlátozás, ezért akkor megy és jön, amikor csak kedve tartja. A http://pesto.insta-hostel.com/ honlap szerint pár éve felújítás történt, tehát biztosan szívesen hajtja majd itt álomra a fejét. A teljesen felszerelt konyhában bármikor lehetőség nyílik a főzésre.

Az értékelések szerint a tisztasággal sincsenek nagy gondok, mert a személyzet gyakran szokott takarítani. A http://pesto.insta-hostel.com/ oldalon olvasható értékelések alapján az ár és az érték arányával sem akadnak problémák. További információkért keresse fel a Pesto Hostel weboldalát!

Print Friendly, PDF & Email