Nem hivatalos oldal

Már előrendelhető a FIFA 18, megjelenés szeptemberben!

FIFA 18

A világon a labdarúgás rendelkezik a legnagyobb szurkolói táborral, ebből kifolyólag a legnagyobb nézettséggel is. Rengetegen játsszák profi módon, amatőr szinten, vagy csak kikapcsolódás gyanánt, sőt ma már videojáték formájában is, konzolon, vagy PC-n. A hírek szerint a FIFA 18 idén szeptember második felében már kapható lesz a boltok polcain.

A játékról nemrégiben egy rövid bemutató videó is megjelent, amiben Cristiano Ronaldo a Real Madrid sztárjátékosa játssza a főszerepet, aki a borítóképen is látható. Ezen nem is csodálkozhatunk, hiszen ő korunk egyik legendás focistája. A 90 években kitalált FIFA mára a legtöbbet használt játékok közé tartozik. Ez is mutatja, hogy mennyire kedvelt sportág a foci.

Azok, akiknek nem adatik meg a lehetőség, hogy a pályán felemeljék a győzteseknek járó trófeákat, a virtuális világban megmutathatják a sportjáték iránti szenvedélyüket. A FIFA 18 erre számos lehetőséget nyújt. Újításai révén a sorozat eddigi legfejlettebb játékának ígérkezik. Mind a grafika, mind mozgástechnikája, mind pedig Ultimate Team játékmódja elképesztő hatást gyakorol a játékosokra.

Ugyanakkor a régi funkciók átgondolása és megreformálása odavezetett, hogy a FIFA 18-ban már a döntéseink alapján fog alakulni a történet, vagyis az új Journey módnak köszönhetően sokkal filmszerűbbé és drámaibbá vált a játék. Bár csak szeptember végén jelenik meg a piacon, előrendelésre már most lehetőség van, hiszen a Konzolok Szervize nevű internetes oldalon bármilyen platformra előrendelhető/megvásárolható. Az előrendelők számos kedvezményben részesülnek.

Ami teljesen szokatlan újításnak számít, hogy egy Ronaldo kiadás is megjelenik a játékból, sajnos csak a PS4 és az Xbox One platformokon, de ez is további kedvezményekkel várja a játékosokat. Igazán megéri előrendelni, hiszen így számos előnyben részesülhetünk. Aggodalomra tehát, semmi ok, mivel idén sem lesz hiány virtuális sportolási lehetőségből. A FIFA 18 izgalmakban, küzdelmekben és játékélményekben gazdag kínálattal várja a labdarúgás rajongóit.

Print Friendly, PDF & Email