Nem hivatalos oldal

A LED reflektor ár kedvezőnek mondható

Filament izzó

A világítástechnika folyamatosan változik, hiszen mindig jelennek meg újabb fejlesztésű termékek a piacon. A nagyobb vállalkozások, gyárak erősebb lámpákat, izzókat választanak. Ám így is igen alacsonynak nevezhető a LED reflektor ár összege. Igaz, hogy nagyon sok tényező befolyásolja egy fényforrás, izzó, lámpa árának meghatározását, de leginkább a teljesítmény van vele összefüggésben.

A dolgozóknak igazán lényeges, hogy az esti munkavégzésnél is jól lássanak. Rengeteg olyan gyár működik, ahol este még pakolnak, kamionokat küldenek ki nagymennyiségű rakománnyal. Ezeken a helyeken szigorúan kell venni a jó látási körülményeket. A LED reflektor ár az inesa.hu webáruház kínálatát nézve egyáltalán nem mondható magasnak. Ha több darabot rendel, akkor célszerű egyedi árajánlatot kérni, hiszen előfordulhat, hogy kedvezményben részesül.

A LED reflektor ár nemcsak kedvező, de még lejjebb is mehet. Ha sokat szeretne spórolni, akkor érdemes a kedvezményeket és az akciókat figyelni. Az online üzletben sokféle árucikk megtekinthető, amelyek eltérő teljesítménybe és árkategóriába tartoznak. A reflektor mellett, természetesen a filament izzó is fellelhető. Ha nem tudja, hogy milyen az a filament izzó és milyen területen alkalmazzák, akkor látogasson el az inesa.hu weboldalra és olvassa el a leírást!

A speciális izzó egyáltalán nem hasonlít a hagyományos LED változatokhoz, hiszen ennél a modellnél a chipeket két külön oszlopra helyezik. A távol lévő oszlopokat foszforral vonják be, így teljesen olyan, mintha az izzószálak fém rudacskák lennének. A filament izzó elég széles szöget képes bevilágítani, így nagy fényerőt biztosít. Természetesen a fényerő mellett, a biztonságos használatot és a hosszú élettartamot is meg lehet említeni. A filament izzó 360 fokot képes megvilágítani, így minden irányban garantált a megfelelő fény. A gyártócsarnokokba szükséges a nagyteljesítményű fényforrás, aminek a fénye világos. A LED izzók energiatakarékos változatoknak számítanak, ráadásul még a környezetet is óvják.

Print Friendly, PDF & Email