Nem hivatalos oldal

A kisiskolásoknak való LOGICO Piccolo

LOGICO Piccolo

Nagyon fontos az iskolán kívül is fejleszteni a gyerekeket. Ráadásul ezt időben el kell kezdeni, hogy kialakuljanak az iskolába és az életbe szükséges készségek. Az oktató típusú LOGICO Piccolo szórakoztatva neveli a csemetéket, ezáltal nem érzik, hogy kényszerből kellene tanulniuk. Egyszerűen játéknak fogják fel az egészet, így szinte észre sem veszik, hogy közben számolni, írni vagy olvasni tanulnak.

A megfelelő fejlődéshez ezeknek a képességeknek az elsajátítása elengedhetetlen, ezért kedvelik olyan sokan a LOGICO Piccolo termékeket. Bármilyen tanulásról is legyen szó, érdemes azt játékosan bevezetni, illetve gyakorolni, így a gyerekek élvezni fogják, valahányszor előveszik.

Bátran üljön le a saját kicsinye mellé és oldják meg együtt a feladatokat. Ezáltal értékes időt töltenek egymással, valamint kap egy átfogó képet, hogy mi az, ami még gyakorlást igényel. A LOGICO Piccolo feladatlapokat már 8 éves kortól lehet alkalmazni. Szerezzen örömet a fiataloknak, amin keresztül eredményesen bővül a tudásuk!

Print Friendly, PDF & Email