Nem hivatalos oldal

Ízletes Royal Canin falatok

Royal Canin

Az igazi ínyencek választása. Igazán változatos menüt rakhatunk össze, hogyha Royal Canin eledelekkel szeretnénk elkényeztetni a kedvenceinket. A száraztól a szaftosig, kicsiknek és nagyoknak való ínyencségekkel is várja a gazdikat a petnet.hu.

A Royal Canin évről-évre bebizonyítja, hogy mindig képes valami újat mutatni. Az új ízek és a friss alapanyagoknak köszönhetően olyan csábító tápokat állítanak elő, amelyek nem csak finomak, de nagyon egészségesek is.

Hogyha odafigyelünk arra, hogy az állataink csak minőségi ételhez jussanak hozzá, akkor biztosan nem lesz gond az egészségükkel. Az adagokra azért érdemes odafigyelni, mert egyiknek sem tesz jót az elhízás.

Pedig mi gazdik gyakran beleesünk ebbe a csapdába. Nem tudunk ellenállni annak a két kerekedő szempárnak, ami szinte könyörög az újabb jutalomfalat után. Ha mégis azt vennénk észre, hogy felszedtek egy kis felesleget, akkor válasszuk a Royal Canin Light kalóriaszegény termékcsaládját! Választhatunk a csirke, lazac, marha és tengeri halas ízesítések közül.

Print Friendly, PDF & Email