Nem hivatalos oldal

Hímzett törölköző a cég logójával

Hímzett törölköző

A vállalkozók célja, hogy termékeik, szolgáltatásaik népszerűsítésével bővítsék az ügyfélkörüket. Erre manapság számos lehetőség van, mint például a szórólap, a cég logójával ellátott póló vagy a hímzett törölköző.

Aki szeretné ügyfeleit, partnereit meglepni egy igényesen kivitelezett promóciós termékkel, vegye igénybe a Deniztextil Kft. szolgáltatásait, ami a kiváló török gyártású textiltermékek forgalmazása mellett, feliratok, logók, címerek minőségi megjelentetésével is foglalkozik!

A szállodák nevével, címerével ellátott hímzett törölköző bizonyára mindenkinek ismerős, de egyre gyakrabban találkozhat az ember ilyen kiegészítőkkel a wellness központokban, szaunákban vagy sportklubokban. A felírat vagy logóhímzéssel történő megjelenítése elsősorban kisebb tételnél és kisebb mintánál ajánlott.

A cégeken kívül, a magánszemélyek körében is egyre népszerűbb a hímzett törölköző, hiszen ez tökéletes ajándék lehet bárkinek. Gondoljunk csak arra, hogy egy kisgyermek mennyire örül, ha a neve vagy kedvenc rajzfilmfigurája köszön vissza a törölközőről.

Print Friendly, PDF & Email