Nem hivatalos oldal

Full Spektrum infraszauna rendelhető

Szaunák elérhető áron

Szaunák elérhető áron

Igazi felüdülésnek számít hazatérve a munkából bepattanni szaunázni egy kicsit az otthoni környezetben. A télikert ékes részévé válhat az infraszauna, de egy tágas lakásban is kifejezetten jól mutat.

Biztosan a család minden tagja előszeretettel használja majd, különösen akkor, hogyha egy többszemélyes kabinról van szó. Viszont azt is érdemes figyelembe venni, hogy azért a jóból is megárt a sok! Csupán annyi időt töltsünk a kabinban, amíg jól érezzük magunkat benne!

Nem tanácsos feszegetni a határainkat szaunázás közben. Bár a finn szauna a magasabb hőmérséklete miatt sokkal veszélyesebb lehet ebből a szempontból, azért nem árt figyelni a perceket az infraszauna esetében sem. A jótékony hatásának köszönhetően, a sebgyógyulás is felgyorsulhat a rendszeres használata mellett.

Mindez az infrasugaraknak köszönhető. Ezek pont olyanok, mint amelyek a Napból érkeznek. Ám ezek között nincs olyan, ami káros hatással lenne az emberi szervezetre, mint például az UV sugarak. Az infraszauna.com kínálatában számos Full Spektrum infraszauna található.

Print Friendly, PDF & Email