Nem hivatalos oldal

Frappáns és vicces lánybúcsú ajándékok

Lánybúcsú ajándék

A szebbik nem képviselői kislánykorúk óta álmodoznak arról a napról, amikor az oltárnál a szerelmük karján hűséget esküsznek a másiknak.

A nagy nap fantasztikus élményeket tartogathat, azonban van egy igazán különleges, ünneplést kívánó alkalom az esküvő előtt, ez pedig a lánybúcsú. A rendezvényt minden esetben a menyasszony barátnői szervezik, annak tudta nélkül és ilyenkor fontos eldönteni, hogy milyen legyen a tökéletes lánybúcsú ajándék. Egy dolgot fontos szem előtt tartani, mégpedig, hogy kortól és ízléstől függetlenül, a már említett meglepetésnek nagyon ütősnek és viccesnek kell lennie, sőt, a kissé pajzán ajándékok emelik igazán az est hangulatát.

Jó ötletnek számít, ha a vigadozás előtt az ifjú ara barátnői összebeszélnek és együtt választják ki az ajándékokat. A plüss bilincs, az exkluzív szemkötő, a pásztoróra „időmérő”, a Szerelem zseton vagy az Édes hó testpúder olyan pikáns és merész lánybúcsú ajándékok, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd az ünnepelt arcára, feledhetetlenné téve a pillanatot.

Print Friendly, PDF & Email