Nem hivatalos oldal

A fatüzelésű bojler beüzemelése egyszerű

Fatüzelésű bojler

A kínálatban minden bizonnyal megtalálhatja az igényeinek megfelelő megoldást. A fatüzelésű bojler különböző méretű lehet, ráadásul kevés helyet foglal. Nagyon egyszerűen beköthető és könnyedén tudja használni. Fűtőkályhából, illetve vízmelegítő hengerből tevődik össze.

Mivel a háztartás meleg víz rendszerébe kerül bekötésre, ezáltal a meglévő csaptelepekkel együtt használható. Általában rozsdamentes és normál acélból készül. Az otthonában a meleg víz igényét mindenképpen ki fogja elégíteni. A tartály tisztítására figyelni kell, a kialakuló vízlerakódások miatt, körülbelül 4 havonta végezze el a szükséges teendőket.

A fatüzelésű bojler tartálya minden alkalommal nyomás alatt működik, ezért óvintézkedéseket végeznek el, mégpedig úgy, hogy biztonsági szelep csatlakozóval látják el, ami maximum 3 bar nyomással üzemel. A termékek között az öntöttvas ajtót ajánlják a legtöbb esetben. A fatüzelésű tartály 2 mm vastagságú acéllemezből készül, valamint kívülről és belülről kalapácslakkal van borítva, tehát mindenképp megbízható.

Print Friendly, PDF & Email