Nem hivatalos oldal

Eger autómentő mindenki szolgálatában

Eger autómentő

Rendelkezzünk bármilyen modern és elegáns gépkocsival, a baj megtörténhet akármelyik percben és még örülhetünk is, hogy „csak” meghibásodott, így ott maradtunk az út szélén és nem balesetet szenvedtünk.

Azonban ez a helyzet is rendkívül idegesítő és kellemetlen, de ha Eger környékén történik ilyesmi, akkor nem kell aggódni, ugyanis az Eger autómentő hamar a segítségünkre siet, amennyiben feltárcsázzuk a telefonszámát.

Lépjen be az m3asautomentes.hu weboldalra, ahol megtalálja ennek a cégnek az elérhetőségeit, mentse el a készülékébe a telefonszámukat, hiszen soha nem lehet tudni, mikor lesz rá szüksége. Ennél a megbízható vállalkozásnál non-stop ügyelet van az év minden napján, tehát hívja őket baj esetén!

Amennyiben a helyszínen nem lehet megjavítani a gépkocsit, akkor elszállítják az Eger autómentő munkatársai, ugyanakkor a meghibásodott gépjármű utasainak az elszállításáról is gondoskodik. Egerben vagy annak környékén, a hívástól számítva 1 órán belül már a helyszínen is vannak a szakemberek.

Print Friendly, PDF & Email