Az élelmiszeripari szivattyúk fontosabb jellemzői

Élelmiszeripari szivattyúk
Élelmiszeripari szivattyúk

A különböző iparágakban, mint például a vegyiparban, élelmiszeriparban, vagy esetleg gyógyszeriparban a folyadék szállítása egyedi tulajdonságokkal bír, így ezekben az esetekben más típusú szivattyúra van szükség. Az élelmiszeripari szivattyúk képezik a megoldást ezekben és az ehhez hasonló iparágakban, hiszen a szakemberek eme szivattyúkat kifejezetten ezekre a feladatokra alakították ki. Mivel minden iparág változó tulajdonságokat igényel, így nem is létezik olyan szivattyú, amelyik minden iparágban megoldást jelentene.

A tejiparban és az italgyártás más részein előszeretettel használják például az önfelszívó centrifugaszivattyút, ahogy a klasszikus értelemben vett centrifugaszivattyúkat is, de a forgódugattyús szivattyúkat is gyakran használják ezeken a területeken. A különböző élelmiszer iparágak számára a nyitott, vagy zárt lapátos, rozsdamentes centrifugaszivattyúk jelentik a legjobb megoldást. Az élelmiszeripari szivattyúk alkalmazása fontos ezekben az iparágakban, hiszen vannak olyan munkálatok, amelyek kizárólag az ilyen típusú szivattyúk segítségével végezhetőek el. 

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás