Nem hivatalos oldal

A kerékpár világítás életeket ment

A kerékpár világítás elengedhetetlen

A legtöbb ember még gyerekkorában megtanul biciklizni. Mondják, hogy zsenge korban könnyebb is. Azonban az esetek többségében, semmiféle felvilágosítás nem történik arra vonatkozóan, hogy milyen szabályok szerint közlekedjenek.

Ezért a kerékpár világítás sok ember szemében egyáltalán nem fontos, pedig gyakran életek múlnak rajta. A tapasztalat azt mutatja, hogy a bringás balesetek többsége főleg olyankor történik, ha a kerékpár világítás számos lehetősége közül, az ember egyet sem használt ki. Különbség van aközött, ha a biciklivel közlekedő személy látja a közeledő járműveket, és aközött, hogy őt mennyire látják. Tulajdonképpen ma már pár ezerből gond nélkül megoldható a kerékpár világítás, aminek köszönhetően bátran lehet tekerni a különféle terepeken anélkül, hogy bárki megsérülne.

Amennyiben úgy látja, hogy a kerékpár világítás rendkívül fontos és szeretné, ha a család minden tagja biztonságosan közlekednének, lépjen fel a www.mmbike.hu weboldalra, ahol számos fénykibocsátó eszköz közül rendelhet!

Print Friendly, PDF & Email